Reindeer Sleigh

Deze rendieren karakters zijn tezamen met hun verlichte arrensee een waar spektakel tijdens de kerstperiode en winter wonderland evenementen.

De Rendieren bewegen zich als échte rendieren, dragen luxe kostuums met lichtgevende details en rinkelen met de grote kerstbellen. In mobiele animatie rol vertellen zij een spannend verhaal… ze zijn opzoek zijn naar de kerstman en hun andere rendieren vriendjes. Zullen ze elkaar terugvinden? De hulp van de allerkleinsten is hierbij zeer welkom, waarbij zij plaats mogen nemen in de arrenslee om gezamenlijk de zoektocht voort te zetten.

Ook zijn de rendieren te boeken in andere rollen, waarbij de arrenslee tevens kan worden gehuurd om op verrassende wij kerstgeschenken uit te delen of te fungeren als lichtgevend fotodecor. 

Standaard is de arrenslee uitgerust met een mobiele muziekinstallatie voor de meest gezellige kerstmuziek.

Grootse impact creeeren? Boek dan onze Magie de Noelle parade show, waarin nog meer prachtige kerstkarakters deze rendieren vergezellen. Ware reuze notenkrakers van wel 3,5m hoog lopen mee in deze parade en de Kerstelfen verzorgen een spectaculaire dansshow. Bekijk in ons aanbod onder parades alle beelden en sfeervideo's. 

Genre

Winter reindeer, kerstshow, Rendier costuum, Winter parade

Geschikt voor

  • Spelers los, vanaf duo inzet voor animatie, ontmoeten & begroeten en uitdelen.
  • Spelers incl. verlichte arreslee met mobiele muziek installatie. Perfect voor interactie in de vorm van uitdeel acts, mobiel fotodecor of theatrale kerstman zoektocht.
    • 2 rendieren trekken de arreslee onder begeleiding van muzikale klanken voort. De derde speler (rendier of kerstvrouw) begeleid de allerkleinsten tijdens het betreden van de arreslee en helpt de rendieren om het geheel tot stilstand te brengen. Samen gaan ze hierna opzoek naar de Kerstman! Uiteraard kan een fotomoment niet ontbreken, 
  • Spelers met arreslee als onderdeel van een grotere Kerstparade. Zie onze parades. 

 

Reindeer Sleigh - Photo's

Nice combinations