Happy Emoji

Bringing Joy and Happiness

Het kleurrijke entertainment team met emoji karakters verspreidt liefde, blijdschap en vreugde waar ze ook verschijnen. Het hoofdkarakter is een knuffelbare reuze emoji met lachende tranen of hartjesogen en wordt vergezeld door 2 animatie spelers in gelijke vrolijke emoji-look. 

Dit team kan animeren, fotograferen of blijmakende give-aways verspreiden. Ook is de Emoji een ster in vermaak tijdens zakelijke event programma's, waar on stage net wat meer 'fun' benodigd is.  

*Foto credits mede aan KonsepS Events & fotograaf Nicolas Herbots. Dank!

Genre

Happy emoji, Smiley, Knuffelteam, Happiness, Zomers, Festival, Retro, Disco

Technische details

We beschikken over reuze 2 emoji's en de mogelijkheid tot inzet van 4 animatie spelers in kostuum.

  • Boek in standaard opstelling, namelijk het animatie trio: kies uw gewenste emoji en combineer deze met minimaal 2 begeleiders. Zij bewegen op vrolijke muziek (of op bestaande muziek), ontmoeten en begroeten en creëren samen met uw gasten/bezoekers de leukste fotomomenten. Onderweg is er nog ruimte om uit te delen. 
  • Boek de emoji 'begeleiders' als losse karakters (dus zonder emoji mascotte). Deze karakters zijn inzetbaar vanaf een duo in rol als dansperformance, polaroid fotografie of luxe uitdeel act met verlichte glow tafels. 
  • Boek het XXL concept: de Happy Parade! Hierin danst een vrolijk team van 7 spelers in groepschoreografie en beweegt zich voort op feestelijke muziek om de Happiness te verspreiden. Onderweg is er ruimte voor knuffelmomenten en het maken van de meest vrolijke foto's.

Laat u inspireren door onderstaande foto's en ontdek hoe dit team uw evenement kan opvrolijken.

Happy Emoji - Photo's

Video's

Nice combinations