Living Mirrors Multicolor

Onze prachtige levende uitblinkers worden uitgebreid!

Binnenkort beschikbaar! Na het grote succes van onze onlangs gelanceerde Living Mirrors in het goud, maken wij momenteel een nieuw koppel (man + vrouw) in multi gekleurde spiegels. Even oogverblindend, even opvallend, en met net een ander design. 

Laat hen uw gasten op animerende wijze ontvangen met gegarandeerd vele fotomomenten. Ook zijn zij de perfecte dansers, animerend tussen uw gasten of creeer een oogverblindende openingsshow met deze Souls. 

Vraag alvast een offerte aan voor deze meest exclusieve Souls, 

Genre

Spiegel mensen, Mirror Man, Mirror woman, levende spiegels, ontvangst act, opening show, exclusief dans entertainment, unieke promotie activatie, wedding, bruiloft entertaintainment. 

Technische details

Vanwege de exclusiviteit van de gespiegelde Souls worden deze enkel op aanvraag aangeboden.

Een technische begeleider ondersteunt de spelers, en 2 uur voorbereidingstijd is benodigd voor het kostumering. Houdt rekening met het gewicht van de kostuums en de maximale tijdsduur, aangezien de kostuums tussentijds niet kunnen worden gewisseld.

Door omgevingsfactoren op de locatie en bovenstaande kostuumfactoren, wordt deze act niet in combinatie met glow tafels, fotografie camera's e.d. uitgevoerd. Uiteraard kunt u hiervoor aanvullende Souls boeken. 

Living Mirrors Multicolor - Photo's

Nice combinations